Uslovi korištenja

Jasko Export Import d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.jaskoexportimport.com. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.
Na domeni www.jaskoexportimport.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Jasko Export Import.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.
Korištenjem Jasko Export Import online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 037/543-627 ili na e-mail adresu [email protected] Export Import.com

Jasko Export Import online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Jasko Export Import online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na jaskoexportimport.com izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na jaskoexportimport.com vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik Jasko Export Import online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu jaskoexportimport.com su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice jaskoexportimport.com podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini jaskoexportimport.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na jaskoexportimport.com mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Jasko Export Import će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici jaskoexportimport.com sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Jasko Export Import neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici jaskoexportimport.com

Jasko Export Import nastoji dati najbolju moguću uslugu. Jasko Export Import ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 037/543-627 ili na e-mail [email protected] Export Import.com.

Jasko Export Import nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice jaskoexportimport.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

jaskoexportimport.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Jasko Export Import d.o.o. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice jaskoexportimport.com ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na jaskoexportimport.com su pravo kompanije Jasko Export Import d.o.o. i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Jasko Export Import je strogo zabranjeno.

Jasko Export Import može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila
Uslovi korištenja internet stranice jaskoexportimport.com propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice jaskoexportimport.com krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice jaskoexportimport.com. Pravo korištenja stranice jaskoexportimport.com je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Jasko Export Import može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice jaskoexportimport.com isključivo na odgovornost korisnika kao i da Jasko Export Import ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info
Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. 061 155 563 ili na e-mail adresu [email protected]

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi
Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.jaskoexportimport.com su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Jasko Export Import. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.